Psihoterapie individuală

Viaţa nu te pune la încercare, ea te provoacă să devii mai mult!
Atunci când trecem prin situaţii de viaţă care ne copleşesc, şi nu reuşim să găsim soluţii, sau să înţelegem provocările ce ne ies în cale, deseori ne simţim blocaţi, iar starea emoţională prin care trecem nu este una tocmai plăcută. Aceste situaţii ne oferă, de fapt, ocazia să schimbăm ceva, să evoluăm, să înţelegem lucrurile altfel decât am făcut până acum, sau să devenim ceea ce ne dorim cu adevărat.
Trebuie doar să ştim că avem posibilitatea de a alege cum să gândim, ce să simţim şi cum să acţionăm, astfel încât să ne transformăm viaţa şi să-i dăm sensul dorit.
Psihoterapia îţi poate oferi o clarificare a modului în care să înţelegi problemele cu care te confrunţi, precum şi mijloacele şi strategiile de rezolvare ale acestora.
Psihoterapia devine, astfel, calea şi metoda prin care schimbarea se produce.
Ca psihoterapeut te voi susține pentru a depăși momentele de anxietate sau neliniște din viața ta, atacurile de panică sau depresia cu care te confrunți, fobii, ticuri, accidente sau boli, sau orice situații dificile prin care treci în acest moment.
Şedinţele de psihoterapie pentru adulţi se desfăşoară individual, cu o durată de 50 min. Frecvenţa şedinţelor este stabilită în funcţie de necesităţile personale.

Solicită o Programare!