Dezvoltare personală

              Dezvoltarea personală este un proces de efort personal, care începe în momentul conștientizării unor blocaje cu care te confrunți în viața ta. Blocajele sunt vizibile în diferite domenii din viața ta, fie că sunt dificultățile ce apar în relațiile cu cei dragi, colegii de muncă sau de școală, sau dificultăți legate de bani, carieră, sau evoluție personală.

           Domeniul dezvoltării personale a devenit foarte popular în ultimii ani, oferindu-ne numeroase cărți, seminarii, ateliere și informații accesibile oricui. Însă, este important să știm ce să alegem din aceste informații și cum le putem aplica în viața noastră.

               Creșterea interioară nu este un proces facil, care se termină odată cu asimilarea unor informații. Ea necesită o disciplină interioară și un efort susținut pentru a atinge rezultatele dorite.
                    Consilierea pentru dezvoltare personală nu este psihoterapie. Consilierea oferă doar un ghidaj înspre găsirea de soluții practice pentru depășirea acestor blocaje de moment, fără a aprofunda sau a căuta posibile cauze ale problemelor prezente. Ea îți poate oferi câteva instrumente utile și personalizate pentru a porni pe drumul creșterii interioare.

Cabinetul Psihologic Adriana Laszlo oferă servicii de dezvoltare personală prin:
• Consiliere individuală.
• Organizare de grupuri de dezvoltare personală pentru adulti, adolescenți sau copii.
• Cursuri sau seminarii pe teme de parenting, inteligență emoțională, tehnici de relaxare, stimularea creativității și comunicare în cuplu. Cursurile vor fi organizate periodic în funcție de solicitări.

 


Solicită o Programare!

Psihoterapeut Adriana Laszlo
Cabinet Individual de Psihologie
Calea Dorobantilor 69, ap.5
Cluj-Napoca, 400609
0744473869
[email protected]