Tehnici de Parenting

                    Atunci când devenim părinți viața noastră se schimbă în multe sensuri. Uneori, întâmpinăm diverse provocări, specifice fiecărei etape a dezvoltării copilului: de la naștere, copilărie mică, perioada adolescenței și până la maturitate. În fiecare etapă este important să te adaptezi nevoilor copilului tău, dar să nu uiți nici de tine ca ființă, să te înțelegi și să te ierți, acceptând că uneori mai greșești. Copiii nu au nevoie de părinți perfecți ci de părinți iubitori și…suficient de buni!

Tehnicile de parenting îți vor oferi metode de educație pozitivă a copiilor, şi de relaţionare eficientă. Fiecare familie este unică și, din acest motiv nu există rețete universale pe care să le aplicăm pentru a avea un cămin armonios.

Consilierea parentală te poate ajuta să găsești “rețeta” potrivită pentru familia ta, astfel încât să te înțelegi mai bine cu copiii și să le oferi o educație pozitivă.
Împreună vom înțelege ce funcționează pentru familia ta, cum să-ți educi copiii fără recompense și pedepse, cum să impui limite și să crești copii responsabili, independenți și cu o stimă de sine pozitivă.
Ședințele de consiliere parentală se vor desfășura individual sau în cadrul atelierelor de parenting organizate periodic.