Psiholog Cluj Tarife Servicii

Psihoterapeut Adriana Laszlo- Psiholog Cluj-Napoca -Tarife

Cabinet Psiholog Cluj - Tarife Servicii

Durata unei ședințe de psihoterapie este de 50 min.(terapie individuală)- 80 min.(terapia de cuplu). Tarifele afișate se referă la prețul unei ședințe. Numărul ședințelor și frecvența acestora  se vor stabili în funcție de situație și necesități personale.

Psiholog Cluj Tarife Servicii:  

Modalități de Plată 

Plata ședințelor online (și nu numai) se poate realiza prin virament bancar în contul Cabinetului Individual de Psihologie Laszlo Adriana, deschis la Banca Transilvania:

RO85BTRLRONCRT0348600801 sau RO85BTRLEURCRT0348600801 (pentru plata în valută)

Plata ședințelor online, precum și a primei ședințe din cabinet, se va efectua înaintea desfășurării ședinței programate anterior. Pentru o cât mai bună desfășurare a ședinței este nevoie de o bună conexiune la internet, dotări corespunzătoare (cameră, microfon, etc.) și un spațiu liniștit.

Programarea ședințelor, chiar dacă este realizată prin formularul de contact sau e-mail, va fi confirmată telefonic, din motive de seriozitate.

Anularea unei ședințe se va face doar telefonic, cel puțin cu 24 de ore înaintea desfășurării acesteia, iar în situații de urgență, cel puțin cu o oră înainte. În ambele situații, se va achita ulterior 50% din valoarea ședinței neefectuate.